Αυτούς 'βλέπει' ο Μαρτίνς για τη θέση του Λάζαρου Σε...ρηχά νερά ο Μάνταλος Ο ΠΑΟΚ δικαιώνεται για την επένδυση στον Άκπομ Αβέβαιο το μέλλον του Τάσου Δώνη στη Στουτγάρδη Ανόρθωση σαν να λέμε...Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

12 Φεβ 2018

Μπαίνει χρήμα στα ταμεία των ομάδων της Super League

Εδώ και καιρό συζητείται το θέμα της αποκόμισης εσόδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία των ομάδων στα στοιχηματικά κουπόνια. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει ζητήσει από το Μέγαρο Μαξίμου ένα ποσό 80 εκατ. ευρώ που θα μοιράζεται σε ετήσια βάση τόσο στις ΠΑΕ και στην ΕΠΟ, όσο και στις υπόλοιπες αθλητικές ομοσπονδίες, σύμφωνα με τη "Live Sport". 
Μπορεί τα χρήματα αυτά να φαντάζουν πολλά, ωστόσο δεν αναμένεται να προκύψει εμπόδιο από την Τρόικα, καθώς θα προέρχονται από τα κέρδη των παικτών του Στοιχήματος, οπότε δεν θα χάσουν έσοδα και οι εταιρείες, που μέσα στο 2018 θα αποκτήσουν πλήρη άδεια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά. Στη Superleague εκτιμούν ότι κάθε ΠΑΕ μπορεί να εισπράξει 1 εκατ. ευρώ, ενώ περίπου 7-8 εκατ. ευρώ θα διατεθούν στις ομάδες της Football League. Ίδιο ποσό μπορεί να πάει και στα ταμεία της ΕΠΟ με δεδομένο πως θα διατεθεί για τις ανάγκες της Εθνικής ομάδας κι ως επιχορηγήσεις στις κατά τόπους ΕΠΣ.