Αυτούς 'βλέπει' ο Μαρτίνς για τη θέση του Λάζαρου Σε...ρηχά νερά ο Μάνταλος Ο ΠΑΟΚ δικαιώνεται για την επένδυση στον Άκπομ Αβέβαιο το μέλλον του Τάσου Δώνη στη Στουτγάρδη Ανόρθωση σαν να λέμε...Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

14 Φεβ 2018

Η ΟΥΕΦΑ πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό

Πλησιάζουμε προς το τέλος μιας… μαρτυρικής σεζόν για τον Παναθηναϊκό και η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική, κρίνοντας από το αυστηρό πλαίσιο στο οποίο καλείται να κινηθεί ο σύλλογος ούτως ώστε να λάβει εγγυήσεις για την επόμενη ημέρα. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες ώστε να τακτοποιήσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις που αφορούν τις οφειλές τους και να γλιτώσουν την οριστικοποίηση της «καμπάνας» που έρχεται από την UEFA, η οποία έχει δώσει προθεσμία στον σύλλογο έως την 1η Μάρτη.
Εάν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να αποπληρώσει τα οφειλόμενα προς τρίτους, τότε η Ομοσπονδία θα οριστικοποιήσει την ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Καμπάνα» που θα τεθεί σε ισχύ όποια σεζόν από τις τρεις επόμενες καταφέρει η ομάδα να τερματίσει σε θέση που δίνει πρόκριση σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Παράλληλα, η διοίκηση έχει μπροστά της και το ζήτημα της εξασφάλισης άδειας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League. Διαδικασία που για να κινηθεί και εν τέλει να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα θα πρέπει να υπάρξει εξασφάλιση της τακτοποίησης ορισμένων τρεχόντων ζητημάτων, ούτως ώστε να μην προστεθεί κι άλλο βάρος στον σύλλογο.