Κέρδος για τον ΠΑΟΚ οι Έλληνες παίκτες Ο Ουζουνίδης ψάχνει για σέντερ φορ Στον Ατρόμητο 'κυνηγούν' τον Κάναντι για να ανανεώσει Μόνο με μια σούπερ προσφορά θα φύγει ο Λάζαρος  Ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής για τον Μιραλάς

11 Αυγ 2017

Και τώρα ο Σφαιρόπουλος να κάνει ομάδα τον Ολυμπιακό

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαιροπουλοςΟ Ολυμπιακός έκλεισε ίσως με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφές του για το φετινό καλοκαίρι. Απέκτησε τον Τόμπσον από το ΝΒΑ, ο οποίος δείχνει να είναι παίκτης στα στοιχεία που ήθελε η ομάδα του Πειραιά για να δώσει το κάτι παραπάνω σε αρκετούς τομείς. Πλέον σειρά παίρνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Έρχεται η δική του στιγμή, που θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να ξεκινήσει δουλειά, έτσι ώστε να κάνει «ομάδα» τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου και να εμφανιστεί όπως πρέπει.
Θα πρέπει να πάρει όλους τους καινούργιους παίκτες και να καταφέρει να τους «δέσει» με τον κορμό που έχει εδώ και χρόνια η ομάδα του Πειραιά. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να βρει και τον τρόπο που θα τους χωρέσει όλους, αφού οι μεταγραφές που έγιναν ήταν με παίκτες οι οποίοι σε άλλες ομάδες θα είχαν πρώτο και ηγετικό ρόλο. Στον Ολυμπιακό όμως θα πρέπει όλοι να μάθουν τους ρόλους τους και πάνω απ' όλα να γίνουν ομάδα.
Πηγή: redking.gr