Ο Λουντ κάτι περιμένει από Ελλάδα Αγωνιούν στη Νέα Σμύρνη για τον Ανσαριφάρντ Πως θα κρατήσει ο Σούκερ τον Ντάλιτς στην εθνική Κροατίας; Ο Πέρεθ ετοιμάζει μεταγραφικές...βόμβες στη Ρεάλ Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

2 Αυγ 2017

"Ο Βιεϊρίνια σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ"

Ο Γερμανός δημοσιογράφος του «Kicker» Τόμας Χίντερ, αναφέρθηκε στην υπόθεση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βιεϊρίνια ενώ στάθηκε στις σκέψεις της Βόλφσμπουργκ για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FΜ»: Για τις σκέψεις του Βιεϊρίνια: «Φαίνεται και ο ίδιος ονειρεύεται την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται, ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που θέλει να παίξει. Είναι ξεκάθαρο ότι η Βόλφσμπουργκ του έδειξε ότι δεν υπάρχει πολύς χώρος γι’ αυτόν στην ομάδα. Στα φιλικά προετοιμασίας έπαιξε άλλοτε αριστερός μπακ, άλλοτε δεξιός μπακ. Ποτέ στα άκρα της επίθεσης που είναι η κανονική του θέση. Υπάρχουν πολλά σημάδια που δείχνουν ότι η Βόλφσμπουργκ ψάχνει τη λύση της συνεργασίας με τον Βιεϊρίνια».
Για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης: «Στην υπόθεση Βιεϊρίνια, τα πάντα είναι θέμα χρημάτων. Είναι ένας παίκτης που πρόσφερε πολλά στη Βόλφσμπουργκ. Υπάρχει μεν ένας μήνας για να βρεθεί λύση μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, όλοι, όμως, θέλουν να βρεθεί γρήγορα αυτή. Πρέπει να συζητήσουν και να καταλήξουν κάπου. Είναι ένας παίκτης που είναι 31 ετών. Έχει έναν χρόνο συμβόλαιο, επομένως η Βόλφσμπουργκ δεν μπορεί να ζητήσει πολλά λεφτά. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ. Τα δύο εκατομμύρια ευρώ είναι μια φυσιολογική τιμή, πιθανώς να αποτελέσει μια βάση διαπραγμάτευσης». Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα: «Σε όσα ρεπορτάζ βγαίνουν στη Γερμανία, το μόνο όνομα που ακούγεται είναι ο ΠΑΟΚ. Ό,τι υπάρχει μέχρι στιγμής για το μέλλον του Βιεϊρίνια αναφέρεται μόνο στον ΠΑΟΚ». Για τις πιθανότητες παραμονής του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ: «Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο, όμως, η Βόλφσμπουργκ έχει ήδη πάρει παίκτη στη θέση του και έχει ανακοινωθεί πως θα πάρει και άλλον. Ο χώρος είναι περιορισμένος γι’ αυτόν. Στα 31 του γερνάει γι’ αυτό που θέλει να κάνει η Βόλφσμπουργκ. Πέρσι δεν πέτυχε κανένα γκολ, παρά μόνο αυτό με το οποίο η ομάδα παρέμεινε στη Μπουντεσλίγκα. Κατά κάποιον τρόπο, δηλαδή, ήταν ένας ήρωας για τη Βόλφσμπουργκ. Καλό θα ήταν να φύγει ως ήρωας».