Εντολή Μαρινάκη για...γρήγορη 'σκούπα' στον Ολυμπιακό Δεν το κουνάει ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ Ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Τάσο Δώνη  Ο Μαραντόνα είναι πηγή έμπνευσης για τους αντιπάλους του Ατρομήτου Ο Γκριεζμάν θα...αλλάξει υπηκοότητα;

12 Αυγ 2017

"Αν δεν ανέβει ο Άρης τελειώσαμε όλοι ποδοσφαιρικά"

Αποτέλεσμα εικόνας για ντουνης αρηςΤα περυσινά λάθη δεν πρέπει να επαναληφθούν φέτος στον Άρη, όπως σημείωσε ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος έθεσε ως στόχο την άνοδο της ομάδας στη Super League. «Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω της περσινής σεζόν που η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της. Αυτές τις ημέρες κάναμε μια καλή αρχή, η ομάδα είναι πιο οργανωμένη. Η ομάδα θα πάει καλύτερα από πέρσι και θα πετύχει την άνοδο. Υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας, έχει έρθει ο Παύλος Μυροφορίδης που είναι σημαντικό πρόσωπο και πετυχημένος στη Β’ Εθνική, ενώ και ο νέος προπονητής μπορεί να δώσει πράγματα με τις γνώσεις του.
Οι καινούριοι παίκτες έχουν εμπειρία από τη Football League και όλα αυτά μαζί είναι ένα δείγμα του τι μέλλει γενέσθαι για τον Άρη». Για τα περσινά λάθη: «Πρέπει να το κοιτάς και αυτό. Δεν πρέπει να επαναληφθούν τα περσινά λάθη. Πρέπει να σκέφτεσαι τα λάθη και να κάνεις άλλα πράγματα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και την ομάδα. Δεν πρέπει να κοιτάς μόνο τα σωστά, αλλά και τα λάθη για να μαθαίνεις». Για τους στόχους του: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με της ομάδας. Αν ανέβει η ομάδα κερδίζουμε όλοι. Αν δεν ανεβεί τελειώνουμε όλοι ποδοσφαιρικά και η ομάδα παραμένει για τρίτη χρονιά στη Football League, κάτι που είναι αδύνατη για μια τόσο μεγάλη ομάδα».