Η ΑΕΚ συνήθισε την μοναξιά της κορυφής  Ο Λεμονής έχει βελτιώσει αισθητά τον Ολυμπιακό Ο Ουζουνίδης προχωράει σε μεγάλες αλλαγές του ρόστερ Το φόβητρο της Τούμπας Η ΑΕΚ 'βύθισε' την Αούστρια στην εσωστρέφεια

5 Αυγ 2017

Στη δεξιά πτέρυγα "πονάει" ο Παναθηναϊκός

Ο Ουζουνίδης ψάχνει έναν ακραίο επιθετικό για την δεξιά πτέρυγα του Παναθηναϊκού. Ως βασική επιλογή για τη δεξιά πτέρυγα λογίζεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος όμως παραμένει μέχρι σήμερα εκτός αγώνων, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός ο Χατζηγιοβάνης, με τον νεαρό να δείχνει πως διαθέτει πλούσιο ταλέντο, ωστόσο υστερεί σημαντικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί αποτελεσματικά πάνω από 60 λεπτά.
Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κρίνει πως η μεγαλύτερη ανάγκη εντοπίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και συνεπώς ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι σε θέση να καλύψει σίγουρα τη συγκεκριμένη θέση. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί εξτρέμ στην αγορά, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν με επιτυχία και στα δύο άκρα. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα τραβήξει περισσότερο χρονικά από αυτή του επιθετικού και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.