Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

10 Αυγ 2017

Όλα ανοιχτά με τον Πατίτο στην ΑΕΚ

Ο Πατίτο Ροντρίγκες έχει πάρει ειδική άδεια από τον Μανόλο Χιμένεθ για να ταξιδέψει στη Βραζιλία, για προσωπικούς λόγους, ένα δικαστήριο δηλαδή το οποίο εκκρεμούσε και έπρεπε να δώσει το «παρών». Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους λόγους για τους οποίους ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε την άδεια, θέλοντας ουσιαστικά να κλείσει πριν καν ανοίξει θέμα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή, το σίγουρο είναι όμως ότι άπαντες γνωρίζουν ότι το μέλλον του είναι αβέβαια στην ομάδα.
Ο ίδιος στο Κιέλτσε είχε δηλώσει ότι προς το παρόν βρίσκεται στην Ένωση, ενώ μετά και τον αποκλεισμό του από την αποστολή τους δεύτερου ματς με την ΤΣΣΚΑ δεν μιλιόταν. Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως τον υπολογίζει κανονικά για τους αγώνες με τη Μπριζ, καθώς δηλώθηκε στη λίστα με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όμως τα πάντα είναι ανοιχτά μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.