Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

3 Αυγ 2017

Τι άλλο θα σκεφτεί ο Ντίντακ για να φύγει από την ΑΕΚ

Το... σίριαλ του Ντίντακ καλά κρατεί. Προ ημερών ο μάνατζερ του παίκτη εμφανίστηκε από τα ισπανικά Μέσα ως έτοιμος να καταθέσει προσφυγή στη FIFA για... πλαστογράφηση του συμβολαίου του παίκτη. Όταν από την ΑΕΚ απάντησαν ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αποδείξουν τη γνησιότητα του συμβολαίου, υπήρξαν νέα ρεπορτάζ για πρόθεση της πλευράς του αριστερού μπακ να επιδιώξει νέα... προσέγγιση με την Ένωση.
Σήμερα νέο ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού COPE, δίνει άλλες προεκτάσεις στην υπόθεση. Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες μέρες ο Ντίντακ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη Ρέους για να μην μένει σε απραξία, όπως ανακοινώθηκε. Στο ρεπορτάζ του σταθμού της Καταλονίας, όμως, αναφέρθηκε ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους του παίκτη, θα μπορούσε η ομάδα της Β΄ Ισπανίας να παίξει «ρόλο γέφυρας» για να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής στην Εσπανιόλ. Οι Ισπανοί ανέφεραν ότι υπάρχει ένας κανονισμός της FIFA που επιτρέπει σε παίκτες να φεύγουν για ομάδες του εξωτερικού που αγωνίζονται σε μικρότερη κατηγορία και σύμφωνα με αυτό θα μπορούσε ο Ντίντακ να πάει στην Ρέους και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός στην Εσπανιόλ. Φυσικά, τέτοιος κανονισμός που επικαλούνται οι Ισπανοί δεν υπάρχει. Ωστόσο, εδώ και καιρό ο ρόλος της Ρέους έχει θεωρηθεί... περίεργος. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες την θέλουν πριν από περίπου δέκα μέρες να προσπάθησε (για δοκιμή ίσως;) να περάσει τον Ντίντακ από το TMS (διεθνές ηλεκτρονικό σύστημα μεταγραφών). Και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιχειρηθεί να παίξει τον ρόλο της... γέφυρας από άλλη άποψη: να παίξει τον ρόλο του... λαγού και να αναλάβει εκείνη τους πιθανούς κινδύνους που δεν θέλει να επωμιστεί η Εσπανιόλ υπογράφοντας αυτή άμεσα με τον παίκτη.
Πηγή: sdna.gr