Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού; Αποχαιρέτησαν με κλάματα την εθνική Γαλλίας Χτύπημα σε αντίπαλο που θα ζήλευε και ο...Μπρους Λι! Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν το Τόκιο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

8 Αυγ 2017

Κουλιμπαλί και Γιόχανσον θα "παλέψουν" για μια θέση

Αρκετοί ήταν αυτοί που απόρησαν, με την επιλογή του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Ματίας Γιόχανσον. Έναν πρωτοκλασάτο, δηλαδή, δεξιό μπακ. Πόσο μάλλον, όταν σ’ αυτή τη θέση υπάρχει πάντα ο αξιόπιστος (κι ενδεκαδάτος) Κουλιμπαλί. Ο αμυντικός από το Μάλι, όμως, έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Το οποίο παραδέχθηκε δημόσια κι ο ίδιος ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο. Για την ώρα, το θέμα του Αφρικανού αντιμετωπίζεται συντηρητικά.
Με τον παίκτη ν’ ακολουθεί συχνά ατομικό πρόγραμμα. Και γενικώς, να προπονείται με περιορισμούς. Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, θέλουν να προσέχουν για να έχουν. Γι’ αυτό, σύμφωνα με το «Sportime», έντυσαν στα πράσινα τον Γιόχανσον. Ώστε να έχουν δύο πολύ ποιοτικές λύσεις, που θα έχουν την ευχέρεια να καλύψουν την ίδια θέση. Άλλωστε, κανείς δεν θα είναι αποκλειστικά βασικός ή αναπληρωματικός φέτος. Κουλιμπαλί και Γιόχανσον θα μοιραστούν τις συμμετοχές, εφόσον φυσικά είναι αμφότεροι υγιείς.
Πηγή: olaprasina.gr