Και πως να φτιάξει ομάδα ο Δώνης; Ο Ουζουνίδης θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ Ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση σε τρείς θέσεις Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

7 Αυγ 2017

Παραμένει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κονέ

Το όνομα του Παναγιώτη Κονέ είναι από το φινάλε της περυσινής σεζόν ουσιαστικά, στη λίστα της ΑΕΚ. Ο διεθνής Έλληνας άσος και πρώην «κιτρινόμαυρος», είναι στην πόρτα της εξόδου από την Ουντινέζε και η ΑΕΚ παρακολουθεί την υπόθεση. Κρατώντας στο μπλοκάκι της το όνομα του Κονέ και εξετάζοντας όλα τα δεδομένα για την περίπτωσή του. Οριστική απόφαση πάντως για να προχωρήσει το θέμα του Κονέ, δεν έχει παρθεί.
Με τον έμπειρο άσο, να υπολογίζεται κυρίως ως λύση για τον άξονα και άρα, να εντάσσεται στην κατηγορία των παικτών που εξετάζει για εκεί η ΑΕΚ. Πάντως, τα «μάτια» της «Ένωσης», παραμένουν σίγουρα πάνω στον Κονέ ακόμα και τώρα. Και αυτό που μένει να φανεί, είναι αν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ θα μείνει σε αυτό το επίπεδο ή θα γίνει επίσημο, με την «Ένωση» να κινείται για να «ντύσει» και πάλι τον Κονέ, στα κιτρινόμαυρα.