Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

1 Αυγ 2017

Δεύτερη προετοιμασία εντός συνόρων θα κάνει η ΑΕΚ

Για όλους μέσα στην ΑΕΚ και πρώτο τον Μανόλο Χιμένεθ, εκείνο που αυτή την στιγμή έχει την απόλυτη προτεραιότητα, είναι να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, για την ρεβάνς στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ. Άλλωστε κανείς δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στη Ρωσία για… τουρισμό. Όσες λίγες πιθανότητες έχει η ΑΕΚ για πρόκριση, θα τις διεκδικήσει. Όμως στο μπλοκάκι του Χιμένεθ, υπάρχει και ο προγραμματισμός για τη συνέχεια. Άλλωστε η ζωή δεν τελειώνει στο ματς με την ΤΣΣΚΑ.
Και ο Ισπανός τεχνικός κάνει σκέψεις για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι παίκτες της ΑΕΚ μόλις επιστρέψει η αποστολή από την Μόσχα και μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, το οποίο θα είναι στα μέσα Αυγούστου. Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το enwsi.gr, ο Χιμένεθ είχε στο μυαλό του ιδέες όπως ένα δεύτερο βασικό στάδιο προετοιμασίας είτε σε προπονητικό κέντρο της Βουλγαρίας, είτε εντός των ελληνικών συνόρων. Φυσικά για πολύ λιγότερες μέρες σε σχέση με την Πολωνία. Ή ακόμα και την συμμετοχή σ’ ένα τουρνουά στην Ισπανία. Εκείνο που φαίνεται να κερδίζει έδαφος, είναι ένα δεύτερο μίνι βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αλλά όχι στο εξωτερικό. Εντός Αθηνών. Με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να κάνουν τις προπονήσεις τους στα Σπάτα, αλλά να διανυκτερεύουν και να τρώνε στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Αττική οδό. Σαν να βρίσκονται σε προετοιμασία στο εξωτερικό. Και όλο αυτό για περίπου μια εβδομάδα. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Χιμένεθ θα βάλει τους ποδοσφαιριστές του στην διαδικασία να δουλέψουν σ’ όλες τις συνθήκες και μ’ όλα τα δεδομένα μιας προετοιμασίας, χωρίς να χρειαστεί να… ξενιτευτούν. Ακόμα και δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ. Κάτι που θα γίνει αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Μόσχα, την προσεχή Πέμπτη τα ξημερώματα. Και αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές πάρουν τα ρεπό τους.
Πηγή: enwsi.gr