Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

22 Ιουλ 2017

Το αριστερό άκρο απασχολεί τον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επικεντρώνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα δύο παιχνίδια με τη Γκαμπάλα, όμως δεν αμελεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η αναζήτηση του βασικού επιθετικού έχει μετατεθεί για τον Αύγουστο, προκειμένου να εντοπιστούν αξιόπιστες περιπτώσεις που θα ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες του Τριφυλλιού. Ωστόσο, υπάρχουν άλλες θέσεις που πρέπει να καλυφθούν νωρίτερα. Συγκεκριμένα, έχουν ιεραρχηθεί ως προτεραιότητες η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ.
Διότι, ανεξάρτητα με την επέκταση του συμβολαίου του Νίκλας Χουλτ, η αριστερή πλευρά είναι "άδεια" από εναλλακτικές επιλογές. Ήδη, υπάρχουν ποδοσφαιριστές στη λίστα του Ουζουνίδη, ο οποίος τους αξιολογεί με τους συνεργάτες του για να αποφασίσουν. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι θα ήθελαν να φέρουν έναν παίκτη πριν τα ματς με τη Γκαμπάλα, όμως αυτό δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Για αυτό, η επιλογή θα γίνει με προσοχή και σε συνάρτηση με το διαθέσιμο μπάτζετ. Όσον αφορά τον επιθετικό, σαφέστατα τα χρήματα που θα διατεθούν θα εξαρτηθούν από την προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Europa League. Δηλαδή, σε μεγάλο βαθμό και από την κλήρωση στα playoffs, εφόσον επιτευχθεί η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Γκαμπάλα. Με τα έσοδα από την UEFA, o Ουζουνίδης έχει μεγαλύτερα περιθώρια, διαφορετικά το "μνημόνιο" θα εφαρμοστεί και εδώ.