Στη Τούμπα αφεντικό είναι ο ΠΑΟΚ Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 'βουνό' να ανέβει Ο Βέλλιος αρέσει στον Λεμονή Ο Λιβάγια μιλάει πάντα...τελευταίος Αν χάνεις τέτοια γκολ, είσαι άξιος της μοίρας σου

1 Ιουλ 2017

Ο Βουγιούκας φέρνει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Βουγιούκας και Παναθηναϊκός είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία γεγονός που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του παίκτη στους «πράσινους» ύστερα από πέντε χρόνια. Αυτό, όμως, ενδεχομένως να προκαλέσει και... ντόμινο εξελίξεων! Όπως είναι γνωστό, ο Τζέιμς Γκιστ αγωνίστηκε περισσότερο στο «πέντε» τη φετινή σεζόν και δη μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά τη δική του ανανέωση, ενώ στον... αέρα βρίσκεται και ο Αντώνης Φώτσης.
Και επίσης κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει με τον Κρις Σίνγκλετον. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται η έκπληξη να είναι... αναπάντεχη και πολύ μεγάλη.