Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

9 Ιουλ 2017

Γι αυτούς τους λόγους ο ΠΑΟΚ διάλεξε τον Ρέι

Σύμφωνα με το inpaok.com ο ΠΑΟΚ πήγε στην επιλογή Ρέι για πολλούς λόγους. Ο 26χρονος πορτιέρο της Γοδόι Κρουζ σε λίγες εβδομάδες δεν αποκλείεται να γίνει διεθνής με την Εθνική Αργεντινής κάτι που αποδεικνύει την ποιότητα του αλλά και δίνει ελπίδες να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Στον ΠΑΟΚ άλλωστε γνωρίζουν πως ο Ρέι είναι ιδιαίτερα πιθανόν να συμμετέχει στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μία από τις καλύτερες εθνικές του πλανήτη.
Όμως δεν είναι μόνο η προοπτική που έκανε τους Κυπελλούχους να αποφασίσουν υπέρ του. Ο γκολκίπερ που σύντομα θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ήταν ο δεύτερος καλύτερος πορτιέρο του πρωταθλήματος της πατρίδας του ενώ το γεγονός ότι είναι αρχηγός της ομάδας του και πως είναι συνηθισμένος να παίζει σε «καυτές» έδρες λειτούργησε υπέρ του, στην τελική επιλογή. Μάλιστα ο Ρέι από την πρώτη στιγμή έδειξε το πόσο πολύ επιθυμεί να έρθει στον ΠΑΟΚ και καθημερινά είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας δείχνοντας ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να γίνει ο μαχητής του Δικεφάλου κάτω από την εστία, διψασμένος για διακρίσεις.