Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στο Βελιγράδι Δεν βιάζονται για τον Περπέρογλου στον Παναθηναϊκό Ο Στανόγεβιτς θέλει έναν...ογκόλιθο στην άμυνα του ΠΑΟΚ Οι 'μικροί' της Super League ζητούν...bonus υποβιβασμού Απίστευτη ατυχία για Έλληνα αθλητή στο επι κοντώ

3 Ιουλ 2017

Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος όταν πρέπει

Την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο υπέστη ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη, στο φιλικό που έγινε για να μαζευτούν χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη. Οι Πειραιώτες ήταν καλοί στο Α' μέρος, αλλά στο Β' εμφανίστηκαν κάπως μουδιασμένοι. Πάντως, αξίζει να τονιστεί πως έγιναν πολλές αλλαγές ως είθισται, ενώ έπαιξαν και πολλοί παίκτες που δεν είχαν πάει στην Αυστρία για την προετοιμασία. Ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος ακόμα, καλά καλά δεν έχουν γίνει όλες οι μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Μπέσνικ Χάσι και είναι φυσικό η ομάδα να μην βρίσκεται στο 100% ακόμα.
Τώρα φτιάχνεται, τώρα δημιουργείται και όλα τα κομμάτια του παζλ θα αρχίσουν να μπαίνουν στο Βέλγιο. Ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που απαιτείται, οι παράγοντές του ασχολούνται με τις μεταγραφές και όταν με το καλό αυτές ολοκληρωθούν τότε η ομάδα θα είναι πιο καλή, θα έχει κλείσει τις όποιες τρύπες και φυσικά θα είναι σαφώς πιο έτοιμη ενόψει των προκριματικών.
Πηγή: gavros.gr