Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού; Αποχαιρέτησαν με κλάματα την εθνική Γαλλίας Χτύπημα σε αντίπαλο που θα ζήλευε και ο...Μπρους Λι! Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν το Τόκιο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

18 Ιουλ 2017

Στη φυλακή ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας

Δικαστικά μπλεξίματα στον ορίζοντα για τον Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αλλά και για τον γιο του Γκόρκα, διότι μετά από γιγαντιαία επιχείρηση του τμήματος καταπολέμησης της διαφθοράς της αστυνομίας της χώρας συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (18/7) με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν να κάνουν λόγο για διαφθορά! Κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Σαντιάγκο Πεντράζ. που είναι αρμόδιος για υποθέσεις τέτοιας φύσεως, συνελήφθησαν οι δύο προαναφερθέντες, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας, με το όνομα του υπεύθυνου οικονομικών, Χουάν Παδρόν, να ξεχωρίζει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν κατηγορίες για υπεξαίρεση, δωροδοκία και πλαστογραφία, ενώ ειδικά για τον Βιγιάρ τονίζεται πως χρηματοδοτούσε τοπικές ενώσεις ούτως ώστε να «εξαγοράζει» τις ψήφους τους και να διατηρεί τη θέση ως επικεφαλής. Την εξέλιξη αυτή σχολίασε ο υπουργός αθλητισμού της χώρας, Ινίγο Μέντες ντε Βίγκο που τόνισε ότι οι νόμοι έχουν ίδια ισχύ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι ο Βιγιάρ έχει ρόλο αντιπροέδρου στην UEFA, πέρα από τη θέση του στο ισπανικό ποδόσφαιρο.