Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

5 Ιουλ 2017

Αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα στον Άρη

Ο Παύλος Μυροφορίδης έχοντας αναλάβει να «τρέξει» τον αγωνιστικό και οργανωτικό σχεδιασμό της «επόμενης μέρας» του Άρη καλείται εντός της εβδομάδας να ανοίξει τον φάκελο «ξεσκαρτάρισμα» αρχίζοντας ουσιαστικές επαφές του με ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό, αλλά και με αυτούς που δεν υπολογίζονται ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Οι περιπτώσεις που χρίζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης είναι συγκεκριμένες.
Ο Ούγκο Σόουζα μετά την αξιόλογη παρουσία που είχε στο πρώτο πεντάμηνο παρουσίας του στον Αρη έχει μπει στο «μάτι» ομάδων της Super League και η παραμονή του θα εξαρτηθεί από το αν θα ικανοποιηθεί οικονομικά. Στους Τάτο, Ίλιτς η διοίκηση έχει αποφασίσει να προτείνει μεγάλη μείωση των συμβολαίων τους, προσθέτοντας όμως δελεαστικά μπόνους. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για παίκτες με μικρότερο συμβόλαιο από τους προαναφερθέντες, αφού στα πλάνα των ιθυνόντων είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο τη νέα σεζόν να μην ξεπερνάει τα 70-80 χιλιάδες ευρώ. Οσο αφορά την περίπτωση Διούδη, το μέλλον του παραμένει ρευστό, ενώ σε πρόσφατες επαφές που έγιναν με τον Καρυπίδη και τον Μυροφορίδη φαίνεται να υπάρχει η διάθεση της διοίκησης, εφόσον ο 25χρονος τερματοφύλακας αποφασίσει να αλλάξει… στέγη και να κάνει το άλμα, να μην του σταθεί «εμπόδιο».