Το VAR έδωσε τη νίκη στη Σουηδία Και το 1982 έχασε στη πρεμιέρα αλλά έφθασε τελικό Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

15 Ιουλ 2017

Ο Ουζουνίδης φέρνει δύο ενδεκαδάτους επιθετικούς στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Ολλανδία θα σημάνει πολλές εξελίξεις, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης χειρίζεται πολλά από τα μεταγραφικά θέματα. Στον Παναθηναϊκό έχει γίνει focus στο θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού που θα προορίζεται για βασική επιλογή και θα είναι η ακριβή προσθήκη του καλοκαιριού, αλλά και ενός ακραίου που επίσης θα είναι για βασικός.
Από Δευτέρα πρόκειται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στα υπόψιν, ενώ παράλληλα στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι και η προσθήκη δύο μπακ που θα αποτελούν μπακ απ τον Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί, συν ενός νεαρού ακραίου και ενός κεντρικού μέσου. Ωστόσο, προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι είναι  βασικός φορ και ο βασικός ακραίος.