3 Ιουλ 2017

Τελειώνει η ΑΕΚ τις μεταγραφές της


Στην ΑΕΚ έχουν φορτσάρει κατά πολύ τις τελευταίες μέρες τις μεταγραφικές τους κινήσεις και τρέχουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, τον σχηματισμό του νέο ρόστερ, ώστε να προλάβουν να πάρουν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό θα συμβεί σίγουρα μέσα στην εβδομάδα με την Ένωση πιθανόν να ολοκληρώνει και τις μεταγραφές της, εκτός κι αν παρθεί η απόφαση για κάποια απόκτηση της τελευταίας στιγμής, αφήνοντας πάντα μια πιθανότητα για την θέση του κεντρικού χαφ.
Ανοιχτό παράθυρο θα παραμείνει σίγουρα και η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο. Ο παίκτης δεν ανήκει στην κατηγορία με τις υπόλοιπες μεταγραφές, αφού η Ένωση έχει δείξει διατεθειμένη να περιμένει με τον τρόπο της, αλλά αυτό πλέον μετά την απόκτηση του Λιβάια δεν θα την επηρεάσει, βάσει χρόνου και έλλειψη επιθετικού, για τον προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν φορτσάρει κατά πολύ τις τελευταίες μέρες τις μεταγραφικές τους κινήσεις και τρέχουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, τον σχηματισμό του νέο ρόστερ, ώστε να προλάβουν να πάρουν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Αυτό θα συμβεί σίγουρα μέσα στην εβδομάδα με την Ένωση πιθανόν να ολοκληρώνει και τις μεταγραφές της, εκτός κι’ αν παρθεί η απόφαση για κάποια απόκτηση της τελευταίας στιγμής, αφήνοντας πάντα μια πιθανότητα για την θέση του κεντρικού χαφ.
Ανοιχτό παράθυρο θα παραμείνει σίγουρα και η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο. Ο Ελ Τσίνο δεν ανήκει στην κατηγορία με τις υπόλοιπες μεταγραφές, αφού η Ένωση έχει δείξει διατεθειμένη να περιμένει με τον τρόπο της, αλλά αυτό πλέον μετά την απόκτηση του Λιβάια δεν θα την επηρεάσει, βάσει χρόνου και έλλειψη επιθετικού, για τον προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.