Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

19 Ιουλ 2017

Να ξεμπερδεύουν με τον κεντρικό αμυντικό θέλουν στον ΠΑΟΚ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον ΠΑΟΚ, με τον Λούμπος Μίχελ να εντείνει τις προσπάθειές του για συμφωνία, με κάποιον από τους υποψηφίους για τη συγκεκριμένη θέση. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στην πρώτη θέση της λίστας του, το όνομα του Κάρλος Σαμπράνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Περουβιανός αμυντικός παραχωρείται από τη Ρούμπιν Καζάν, όμως η περίπτωσή του θεωρείται αρκετά δύσκολη.
Στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα του Τζουζέπε Μπελούσι, ο οποίος αποχώρησε από τη Λιντς. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός φέρεται να αρέσει στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ είναι αρνητικό στην απόκτηση του Ιταλού αμυντικού, καθώς δεν έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να μπορέσει ο Στανόγεβιτς να δηλώσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, στη λίστα του «Δικέφαλου» του Βορρά, για τους προκριματικούς αγώνες του Europa League.