Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

11 Ιουλ 2017

Η Κίνα εμπόδιο στα σχέδια του Παναθηναϊκού

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν ενδελεχώς για τον παίκτη που καλύψει τη θέση «2» και ο Τσάβι Πασκουάλ εξετάζει τη λίστα που έχει στα χέρια του, χωρίς όμως να κάνει βιαστικές κινήσεις και περνάει όλους τους υποψήφιους στόχους από… μικροσκόπιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κόουτς των νταμπλούχων έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, όπου αυτό θα πρέπει να συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό με τα δεδομένα που θέλει να πορευτεί τη φετινή σεζόν.
Το έργο του Καταλανού τεχνικού μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι επιλογές του δεν είναι πολλές στην ευρωπαϊκή αγορά διότι υπάρχει μία αγορά που η Ευρώπη δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί. Η Κίνα δίνει υψηλά ποσά και δελεάζει αρκετούς παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος συμφώνησε με ομάδα της ασιατικής χώρας  και θα βάλει στο λογαριασμό του 2,1 εκατ. ευρώ.