Έτσι θα κερδίσει από τον Λουντ ο Παναθηναϊκός Ο ΠΑΟΚ φτιάχνει άμυνα για σεμινάριο Το restart του Μπακασέτα Σε 'ρηχά νερά' Ταχτσίδης και Τζούρτζεβιτς Έμμεσες σκέψεις του Μουρίνιο για Παρί

30 Ιουλ 2017

"Δένουν" στον Ολυμπιακό παλιοί και νέοι παίκτες

Πολλά καλά είχε το 1-3 του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και έδειξε πως η διοίκηση έκανε πολύ σωστές κινήσεις, αποκτώντας παίκτες οι οποίοι βοηθούν και έχουν ξεχωρίσει από τώρα. Αλλά και οι παλιοί βοήθησαν φυσικά και έδειξαν σε όλη την Ελλάδα πως η ομάδα βρίθει ποιότητας. Και όποιος λέει το αντίθετο, προφανώς παρακολουθεί... άλλη ομάδα. Στον αγώνα του Βελιγραδίου λοιπόν, ο Εμενίκε ήταν καλός στο ντεμπούτο του. Πολύ καλός και ο Μπεν φυσικά με τα γκολ που σημείωσε.
Εξαίσιος στο κέντρο ο Οφόε που το «γέμισε», ο Κούτρης πίσω αριστερά, σούπερ. Όσον αφορά στον Σιώπη, «όργωσε» το γήπεδο, σταθερός και δυνατός ο Ρομαό, όπως σταθερός ήταν και ο Καπίνο. Τι να πει κανείς για τον Μάριν, τον Καρσελά και τον Ρέτσο βέβαια, ακόμα και για τον Φιγκέιρας, που έδωσε αυτή την απίστευτη ασίστ στον Εμενίκε για το 1-3. Όλοι οι παίκτες ξεχώρισαν στο Βελιγράδι, κανείς δεν υστέρησε, αλλά το πιο σημαντικό από όλα ήταν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήταν ΟΜΑΔΑ στο γήπεδο, όλοι ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και το έκαναν σωστά, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του συλλόγου.
Πηγή: gavros.gr