Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

31 Ιουλ 2017

Ο Μέσι και η παρέα του διώχνουν τους νέους από την Μπαρτσελόνα

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου παραδέχτηκε πως πλέον είναι δύσκολο να προωθηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα στην πρώτη ομάδα και ανέλυσε τον λόγο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», αιτία για αυτό το πρόβλημα αποτελούν παίκτες, οι οποίοι επίσης βγήκαν από τα φυτώρια της «Μασία» και οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα. Όπως υπογράμμισε, η παρουσία των Ινιέστ, Πικέ και Μέσι, δεν αφήνει χώρο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για να βρεθούν στην πρώτη ομάδα.
Επίσης, δήλωσε πως αν κάποιος θελήσει να γίνει ο νέος Μέσι, τότε πιθανότατα θα πρέπει να προσπαθήσει να το κάνει μακριά από τους Καταλανούς. Αρχικά, ο Μπαρτομέου δήλωσε: «Το πρόβλημα είναι ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Μέσι και αυτοί οι παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι παίκτης στην πρώτη ομάδα όταν έχεις μπροστά σου τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ, τον Μπουσκέτς. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ο Τσάβι είπε ότι πρέπει οι νέοι παίκτες να πάνε σιγά-σιγά, αλλά ο ίδιος ο Τσάβι και ο Πικέ και ο Ινιέστα δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα». Σχετικά με το αν κάποιος μπορεί να γίνει ο νέος Μέσι, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Ποιος μπορεί να γίνει ο νέος Μέσι; Ίσως κάποιος να μπορέσει αλλά θα πρέπει σίγουρα να φύγει από εμάς γιατί εδώ θα είναι απίθανο».