Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

21 Ιουλ 2017

Χουλτ και Κουλιμπαλί, τα πολύτιμα όπλα του Ουζουνίδη

Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί πραγματοποιούν εξαιρετική προετοιμασία μέχρι στιγμής με τον Παναθηναϊκό, γεγονός το οποίο επισφραγίστηκε με τη σημερινή εμφάνιση των δύο ποδοσφαιριστών απέναντι στην Άλκμααρ. Αμυντική συνέπεια, ταχύτητα και καλή σέντρα είναι τα στοιχεία που κάνουν τους δύο ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν, με τον δεξιό μπακ από το Μαλί να προσθέτει και το πλεονέκτημα του ύψους στα θετικά του. Από’ κει και πέρα, είναι χαρακτηριστικό πως τόσο το πρώτο γκολ του Άλτμαν, όσο και το δεύτερο του Μολίνς, προήλθαν από εξαιρετικά ανεβάσματα των Κουλιμπαλί και Χουλτ αντίστοιχα, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν τη διάθεση να προωθηθούν και να βοηθήσουν επιθετικά.
Και όλα αυτά, την ώρα που δεν αμελούσαν σε καμία περίπτωση τα αμυντικά τους καθήκοντα. Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι δύο μπακ των «πρασίνων» μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμα όπλα στη φαρέτρα του Ουζουνίδη, με τον 48χρονο τεχνικό βέβαια να αναζητάει και από μια αξιόπιστη εναλλακτική στα άκρα της άμυνας, καθώς αυτή τη στιγμή Χουλτ και Κουλιμπαλί παίζουν εντελώς μόνοι τους στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.
Πηγή: olaprasina.gr