Ο Λουντ κάτι περιμένει από Ελλάδα Αγωνιούν στη Νέα Σμύρνη για τον Ανσαριφάρντ Πως θα κρατήσει ο Σούκερ τον Ντάλιτς στην εθνική Κροατίας; Ο Πέρεθ ετοιμάζει μεταγραφικές...βόμβες στη Ρεάλ Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

18 Ιουλ 2017

"Καίγονται" για τον σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έχουν κλείσει σημαντικές «τρύπες» στο ρόστερ ως τώρα, με τις προσθήκες των Άλτμαν, Κολοβέτσιου, Καμπέσας, Λουτσιάνο και πια, απομένουν οι μεταγραφές ενός επιθετικού περιοχής, ενός ακραίου και ενός τουλάχιστον μπακ, για να ολοκληρωθούν οι κινήσεις στο καλοκαιρινό «παζάρι». Πρώτη προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι η εύρεση του κατάλληλου στράικερ. Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για τον φορ περιοχής ανέρχεται στις 500.000 ευρώ για το συμβόλαιο του παίκτη και μέχρι 500.000 ευρώ για τα δικαιώματά του.
Απαρέγκλιτος όρος του Ουζουνίδη είναι ο επιθετικός που θα έρθει να έχει γεμάτες χρονιές και διψήφιο αριθμό τερμάτων τις τελευταίες σεζόν. Σάμουελ Αρμεντέρος, Νίκολα Στοϊλίκοβιτς, Ντούγιε Τσοπ, Αρμάντο Σαντίκου, Μεβλούτ Έρντιντς, απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά για διαφορετικούς λόγους καμία εκ των παραπάνω υποθέσεων τελικά δεν προχώρησε. Στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν σε ιδανικό σενάριο να έχουν κλείσει τον παίκτη μέχρι την Παρασκευή, αλλά όπως γίνεται κατανοητό, μόνο εύκολο δεν κρίνεται ένα τέτοιο σενάριο.