Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

3 Ιουλ 2017

"Τελειώνει" ο Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ

Ο Αμρ Ουάρντα «κόπηκε» από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς θα παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού. Οι λόγοι που έμεινε εκτός αποστολής ο νεαρός Αιγύπτιος, έχουν να κάνουν με πειθαρχικά παραπτώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή, αφού δεν πήγε για εργομετρικά, ενώ οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» του καταλογίζουν και προβληματική συμπεριφορά. Το θέμα με τον Αιγύπτιο αναμένεται να τελειώσει σύντομα, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο συλλόγους.
Από την πλευρά του και ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει την επιθυμία να δοθεί δανεικός, καθώς από την πλευρά του θεωρεί πως την φετινή σεζόν θα έπαιρνε ευκαιρίες και έτσι θέλει να πάει κάπου που θα αγωνίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αμρ Ουάρντα δεν θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα τη φετινή σεζόν.