Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό Σε ετοιμότητα για στόπερ η ΑΕΚ Λόγω ανάγκης ο Χρήστος Δώνης 'βαπτίζεται' σέντερ φορ Η Βόρειος Κορέα χαλάει μεταγραφή της Γιουβέντους Ελάχιστα τα έσοδα των ελληνικών ομάδων από την ΟΥΕΦΑ

8 Ιουλ 2017

Προτεραιότητα για τον Σφαιρόπουλο είναι ο "άσος"

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά τους είναι να κλείσει το θέμα του «άσου» και μετά θα περάσουν στην προσθήκη που θα κάνουν στην περιφέρεια (2-3άρι). Πρώτα θέλουν να κλείσουν τον παίκτη αυτόν που θα πλαισιώσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη στον «άσο» ώστε να δουν τα χαρακτηριστικά που θα έχουν, φυσικά και το πόσο θα κοστίσει, το πώς θα συμπληρωθεί η τετράδα των γκαρντ και μετέπειτα θα στραφούν, αν όλα εξελιχθούν ομαλά με τους ψηλούς και τα NBA outs που έχουν, στην ενίσχυση της ομάδας για τον πέμπτο περιφερειακό που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Εχουν προταθεί ονόματα στον Ελληνα κόουτς του Ολυμπιακού ο οποίος έχει εξετάσει κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο όπως έχουμε τονίσει, θέλει ένα-ένα τα κομμάτια να προστίθενται στο παζλ. Προτεραιότητά του είναι ο «άσος», καθώς τα «θέλω του» είναι συγκεκριμένα και αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση και από κει και πέρα θα στραφεί πιο προσεκτικά στο «2-3άρι».
Πηγή: gavros.gr