Στη Τούμπα αφεντικό είναι ο ΠΑΟΚ Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 'βουνό' να ανέβει Ο Βέλλιος αρέσει στον Λεμονή Ο Λιβάγια μιλάει πάντα...τελευταίος Αν χάνεις τέτοια γκολ, είσαι άξιος της μοίρας σου

8 Ιουλ 2017

Προτεραιότητα για τον Σφαιρόπουλο είναι ο "άσος"

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά τους είναι να κλείσει το θέμα του «άσου» και μετά θα περάσουν στην προσθήκη που θα κάνουν στην περιφέρεια (2-3άρι). Πρώτα θέλουν να κλείσουν τον παίκτη αυτόν που θα πλαισιώσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη στον «άσο» ώστε να δουν τα χαρακτηριστικά που θα έχουν, φυσικά και το πόσο θα κοστίσει, το πώς θα συμπληρωθεί η τετράδα των γκαρντ και μετέπειτα θα στραφούν, αν όλα εξελιχθούν ομαλά με τους ψηλούς και τα NBA outs που έχουν, στην ενίσχυση της ομάδας για τον πέμπτο περιφερειακό που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Εχουν προταθεί ονόματα στον Ελληνα κόουτς του Ολυμπιακού ο οποίος έχει εξετάσει κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο όπως έχουμε τονίσει, θέλει ένα-ένα τα κομμάτια να προστίθενται στο παζλ. Προτεραιότητά του είναι ο «άσος», καθώς τα «θέλω του» είναι συγκεκριμένα και αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση και από κει και πέρα θα στραφεί πιο προσεκτικά στο «2-3άρι».
Πηγή: gavros.gr