Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

28 Ιουλ 2017

Ξεφτίλα. Έπαιξαν λάθος ύμνο σε απονομή μεταλλίων!

Δείτε το βίντεο από την απονομή μεταλλίων, όπου η 19χρονη από τη Λευκορωσία περίμενε τον ύμνο της χώρας της, αλλά άκουσε της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης. Η γκριμάτσα και η αποχώρησή της. Λίγο πριν την απονομή του μεταλλίου, κατέβηκε από το βάθρο. Γιατί; Επειδή οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, αντί να παίξουν τον εθνικό ύμνο της χώρας της έπαιξαν τον εθνικό ύμνο της… Βοσνίας Ερζεγοβίνης!
Φανερά ενοχλημένη η 19χρονη αθλήτρια, κάνοντας κάποιες γκριμάτσες, κατέβηκε από το βάθρο, περίμενε να τελειώσει ο ύμνος προφανώς από σεβασμό και στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να βγάλει τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τα άλλα δύο κορίτσια του βάθρου. Η Βιολέτα Σκβόρτσοβα από τη Λευκορωσία κατέκτησε στην πρώτη θέση στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στο Γκροσέτο της Ιταλίας, αλλά η χαρά της...επισκιάστηκε από το τραγικό λάθος των διοργανωτών.