Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

28 Ιουλ 2017

Ξεφτίλα. Έπαιξαν λάθος ύμνο σε απονομή μεταλλίων!

Δείτε το βίντεο από την απονομή μεταλλίων, όπου η 19χρονη από τη Λευκορωσία περίμενε τον ύμνο της χώρας της, αλλά άκουσε της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης. Η γκριμάτσα και η αποχώρησή της. Λίγο πριν την απονομή του μεταλλίου, κατέβηκε από το βάθρο. Γιατί; Επειδή οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, αντί να παίξουν τον εθνικό ύμνο της χώρας της έπαιξαν τον εθνικό ύμνο της… Βοσνίας Ερζεγοβίνης!
Φανερά ενοχλημένη η 19χρονη αθλήτρια, κάνοντας κάποιες γκριμάτσες, κατέβηκε από το βάθρο, περίμενε να τελειώσει ο ύμνος προφανώς από σεβασμό και στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να βγάλει τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τα άλλα δύο κορίτσια του βάθρου. Η Βιολέτα Σκβόρτσοβα από τη Λευκορωσία κατέκτησε στην πρώτη θέση στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στο Γκροσέτο της Ιταλίας, αλλά η χαρά της...επισκιάστηκε από το τραγικό λάθος των διοργανωτών.