Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

12 Ιουλ 2017

Γκαλίτσιο και Διούδη "βλέπει" ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του και στις υπόλοιπες θέσεις για τις οποίες θα κινηθεί για την ενίσχυσή του εν όψει της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο στο προσκήνιο έχουν επιστρέψει τα ονόματα των Γιώργο Γκαλίτσιου και Σωκράτη Διούδη. Ο πρώτος φέρεται να προορίζεται για εναλλακτική λύση πίσω από τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το «τριφύλλι» μελετάει την περίπτωση του έμπειρου μπακ.
Πέρυσι, ο Γκαλίτσιος είχε 35 συμμετοχές με τη Λόκερεν. Την ίδια στιγμή άλλα δημοσιεύματα θέλουν τους «πράσινους» να μελετούν την περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα του Άρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τους «κίτρινους» για τον δανεισμό του Διούδη για ένα χρόνο, καλύπτοντας το συμβόλαιό του και διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της επόμενης σεζόν. Για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, θα πρέπει να αποχωρήσει ο Λουκ Στιλ από το ρόστερ του «τριφυλλιού». Μέχρι στιγμής, οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα σενάρια, τόσο για τον Διούδη, όσο και για τον Γκαλίτσιο.