Και πως να φτιάξει ομάδα ο Δώνης; Ο Ουζουνίδης θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ Ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση σε τρείς θέσεις Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

22 Ιουλ 2017

Κανένα θέμα με τους τερματοφύλακες στην ΑΕΚ

Ο τραυματισμός του Μπάρκα έδωσε τροφή για συζήτηση. Ο άτυχος γκολκίπερ, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία φάση της προπόνησης και μάλιστα εκτός παιχνιδιού (την ώρα που η μπάλα επέστρεφε από τα δίχτυα στην αγκαλιά του μετά από γκολ του Αλμέιδα, ο Βινίσιους έβαλε το πόδι του ακούσια αλλά δυνατά για να τη διώξει κι έγινε το κακό) αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες. Στην ΑΕΚ ωστόσο δεν επικρατεί πανικός.
Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος της απόκτησης του Παναγιώτη Τσιντώτα. Να υπάρχει ένας καλός και φέρελπις τρίτος, ο οποίος έχει παραστάσεις και γεμάτη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε νόημα στην απόκτησή του. Και σίγουρα θα ήταν λάθος το να έλθει ακόμα ένας απλά για να συμπληρώνει την τριάδα μέχρι να επιστρέψει ο Μπάρκας. Γι’ αυτό και θα προωθηθεί κάποιος από τους μικρούς. Η επάνοδος του Μπάρκα υπολογίζεται στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου και μέχρι τότε τα κάστανα θα από την «φωτιά» θα βγάλει ο Γιάννης Ανέστης (άλλωστε ήταν βασικός και στην πρόβα τζενεράλε και ένα κλικ πιο μπροστά από τον Μπάρκα) ο οποίος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων στην ΑΕΚ.