Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

3 Ιουλ 2017

Η δικαστική απόφαση θα κρίνει το μέλλον του Διούδη

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν περιμένει ο Άρης και αυτή θα κρίνει πολλά για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες... σταθερές, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σωκράτης Διούδης και Ούγκο Σόουζα θεωρούνται βασικά στελέχη και Θοδωρής Καρυπίδης και Παύλος Μυροφορίδης τους θέλουν και του χρόνου στην ομάδα. Έτσι, θα γίνει σύντομα αναλυτική κουβέντα, με διαπραγματευτικό χαρτί και την προοπτική ανόδου.
Οι δυο τους δεν είναι αρνητικοί στο να συνεχίσουν, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στη λίστα και άλλων ομάδων και τις επόμενες ημέρες θα γίνει πιο διεξοδική κουβέντα. Σύμφωνα με την «Sportime», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Διούδη, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και στον Παναθηναϊκό σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση για τον δανεισμό του.