Πόσο σίγουρο είναι το μέλλον του Σκίμπε στην Ελλάδα; Τόσα λεφτά έχει βάλει ο Σαββίδης μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ Ο Ρέτσος είναι η ακριβότερη μεταγραφή της...Νοτίου Αφρικής Ανωριμότητα δείχνει ο Νεϊμάρ στη Παρί Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

3 Ιουλ 2017

Η δικαστική απόφαση θα κρίνει το μέλλον του Διούδη

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν περιμένει ο Άρης και αυτή θα κρίνει πολλά για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες... σταθερές, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σωκράτης Διούδης και Ούγκο Σόουζα θεωρούνται βασικά στελέχη και Θοδωρής Καρυπίδης και Παύλος Μυροφορίδης τους θέλουν και του χρόνου στην ομάδα. Έτσι, θα γίνει σύντομα αναλυτική κουβέντα, με διαπραγματευτικό χαρτί και την προοπτική ανόδου.
Οι δυο τους δεν είναι αρνητικοί στο να συνεχίσουν, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στη λίστα και άλλων ομάδων και τις επόμενες ημέρες θα γίνει πιο διεξοδική κουβέντα. Σύμφωνα με την «Sportime», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Διούδη, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και στον Παναθηναϊκό σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση για τον δανεισμό του.