Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

3 Ιουλ 2017

Η δικαστική απόφαση θα κρίνει το μέλλον του Διούδη

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν περιμένει ο Άρης και αυτή θα κρίνει πολλά για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες... σταθερές, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σωκράτης Διούδης και Ούγκο Σόουζα θεωρούνται βασικά στελέχη και Θοδωρής Καρυπίδης και Παύλος Μυροφορίδης τους θέλουν και του χρόνου στην ομάδα. Έτσι, θα γίνει σύντομα αναλυτική κουβέντα, με διαπραγματευτικό χαρτί και την προοπτική ανόδου.
Οι δυο τους δεν είναι αρνητικοί στο να συνεχίσουν, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στη λίστα και άλλων ομάδων και τις επόμενες ημέρες θα γίνει πιο διεξοδική κουβέντα. Σύμφωνα με την «Sportime», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Διούδη, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και στον Παναθηναϊκό σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση για τον δανεισμό του.