Δεν κατεβαίνουν στο νέο πρωτάθλημα οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες Νίκησαν η τεράστια θέληση και η ψυχή του Ολυμπιακού Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει τον Μπουφόν Πριμ στους Γάλλους για την κατάκτηση του Μουντιάλ Η Ρεάλ είναι έτοιμη να 'δέσει' τον Ρονάλντο

5 Ιουλ 2017

Αρέσει ο Βασιλόπουλος στην ΑΕΚ

Ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν για το Λας Βέγκας οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Γιώργος Χήνας καταστρώνουν το πλάνο τους για τους παίκτες που θα «τσεκάρουν» στο Summer League. Παράλληλα, οι άνθρωποι της Ένωσης στρέφουν το βλέμμα τους και στην εγχώρια αγορά, ξεχωρίζοντας περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου. Ο έμπειρος φόργουορντ έχει στοιχεία τα οποία «αρέσουν» στους ανθρώπους της ΑΕΚ και για το λόγο αυτό η περίπτωσή του εξετάζεται εντός των τειχών.
Συν τοις άλλοις, τα τελευταία δύο χρόνια κατάφερε να πραγματοποιήσει «γεμάτες» σεζόν, δείχνοντας πως άφησε πίσω τις ατυχίες του παρελθόντος. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει κάτι το… χειροπιαστό για την ώρα, μιας και στην παρούσα φάση το βάρος πέφτει στο Summer League του Λας Βέγκας.