Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

23 Ιουλ 2017

Ο Κασάμι θα διαλέξει την ομάδα που θα παίζει

Είναι ένα από τα πιο «βαριά» συμβόλαια του Ολυμπιακού. Αλλά και ένας από τους παίκτες που ο Μπέσνικ Χάσι αποφάσισε ότι δεν «χωράνε» στα πλάνα του. Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος λίγες ημέρες μετά το επιθετικό μήνυμα για τα «ψεύτικα σενάρια» των ελβετικών ΜΜΕ, επανήλθε στα social media, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο οποίο εμφανίζεται να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης των ποδιών.
Ένα βίντεο-μήνυμα, πως παραμένει στον Πειραιά και συνεχίζει να δουλεύει έως ότου βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Καθώς αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Η αποχώρησή του αποτελεί ειλημμένη απόφαση και απομένει μόνο να βρεθεί η ομάδα που ικανοποιεί τον παίκτη, για να αποχωρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχουν σημαντικοί σύλλογοι που έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, και το μόνο που απομένει είναι να... διαλέξει ο Κασάμι πού θέλει να αγωνιστεί!
Πηγή: gavros.gr