Στη Τούμπα αφεντικό είναι ο ΠΑΟΚ Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 'βουνό' να ανέβει Ο Βέλλιος αρέσει στον Λεμονή Ο Λιβάγια μιλάει πάντα...τελευταίος Εκπληκτικό fair play σε τοπικό της Αιτωλοακαρνανίας!

17 Ιουλ 2017

Τον Μιλουτίνοφ και έναν "άσο" περιμένουν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει της νέας σεζόν. Δεν είναι μονάχα το γεγονός πως ψάχνει τον παίκτη στον «άσο», μία υπόθεση που έχει αλλάξει από πόσα κύματα και ο ένας υποψήφιος διαδέχεται τον άλλον. Είναι και η υπόθεση του Μιλουτινοφ, που θα χρειαστούν ακόμα το πολύ 4 μέρες για να διαλευκανθεί. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντως και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συνεχίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι Σπερς και ο Πόποβιτς δείχνουν να μην τον έχουν στα πλάνα για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ.
Στην απευκταία περίπτωση όμως που Σέρβος μετακομίσει στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Κίνηση αρχικά με ρίσκο και στην συνέχεια με… αγκάθια για την συνοχή της ομάδας ενόψει μίας σεζόν που από τις πρώτες αγωνιστικές θα είναι αναγκαία τα θετικά αποτελέσματα.