Η ΑΕΚ συνήθισε την μοναξιά της κορυφής  Ο Λεμονής έχει βελτιώσει αισθητά τον Ολυμπιακό Ο Ουζουνίδης προχωράει σε μεγάλες αλλαγές του ρόστερ Το φόβητρο της Τούμπας Η ΑΕΚ 'βύθισε' την Αούστρια στην εσωστρέφεια

19 Ιουλ 2017

Η ΑΕΚ δεν έχει ξεχάσει τον Κονέ

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ παρακολουθεί και έχει στη λίστα της, αρκετό καιρό τώρα. Και παρότι στα μεταγραφικά δόθηκε προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις, που ήταν στην πρώτη γραμμή, το όνομα του Έλληνα διεθνή, όπως αναφέρει η «ΩΡΑ», εξακολουθεί να απασχολεί. Και μάλιστα,  έντονα! Η ΑΕΚ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Κονέ και να κρατά την υπόθεσή του στο προσκήνιο, καθώς εκτιμάται πως πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά την ομάδα, είναι Έλληνας και επίσης, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις, κυρίως για τις θέσεις του άξονα. 
Αποτελώντας τον μέσο με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που αναζητά όπως φαίνεται η Ένωση στην αγορά. Η ΑΕΚ λοιπόν κρατά στραμμένα τα μάτια της πάνω στον πρώην «κιτρινόμαυρο» και παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να κάνει την κίνησή της για την απόκτησή του, από τη στιγμή που θα προκύψουν οι προϋποθέσεις. Μιας και θυμίζουμε πως ο Κονέ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ουντινέζε.
Πηγή: enwsi.gr