Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

21 Ιουλ 2017

Προβληματίζονται στην Τούμπα με το υψηλό συμβόλαιο του Κλάους

Προβληματίζονται στον ΠΑΟΚ λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει ο Κλάους, χωρίς να υπάρχει ανταποδοτικότητα από τον Έλληνα φορ. 640.000 ευρώ είναι οι πάγιες απολαβές του (πέρυσι μαζί με τα πριμ ξεπέρασε τις 800.000) και έχει διάρκεια έναν ακόμη χρόνο. Στην Τούμπα θα ήθελαν να βρουν μία ομάδα για να δώσουν τον 29χρονο φορ, έχουν στείλει το μήνυμα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ωστόσο, ακόμη δεν έχει εμφανιστεί πρόταση που θα δελεάσει τον Αθανασιάδη (παρότι φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες από την Γερμανία, την Αγγλία και την Τουρκία που ενδιαφέρονται).
Ίσως έρθει το επόμενο διάστημα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, ο Κλάους "καίγεται" να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του για να διεκδικήσει ένα νέο συμβόλαιο (σε όποια ομάδα του το προσφέρει) με όσο το δυνατό καλύτερους όρους.