Η ΑΕΚ μπορεί να κοιτά ξανά μεγαθήρια στα μάτια Με ηγέτη τον Καλάθη έκανε 'σεφτέ' στην Ευρωλίγκα Δεν φτάνουν τα 'ψίχουλα' από τον Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό Έγραψε ιστορία ο Νικολάου στη Βαρκελώνη Απίστευτος Λουκάκου. Παρηγόρησε τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα!

27 Ιουλ 2017

Τελείωσαν τα λεφτά των Κινέζων

Την επιστροφή στην Ευρώπη ή σε άλλους προορισμούς ενδέχεται να σκεφτούν σύντομα οι ποδοσφαιριστές του πλανήτη που επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Κίνα, αφού το ταμείον εκεί είναι ήδη μείον. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) καταγγέλλει ότι τα εκατομμύρια των Κινέζων δεν υπάρχουν πια και οι ξένοι παίκτες που δελεάστηκαν από τις τεράστιες οικονομικές συμφωνίες παραμένουν απλήρωτοι. Μάλιστα, οι καθυστερήσεις δεν συμβαίνουν μόνο στην Κίνα, αλλά και σε άλλες ασιατικές χώρες.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι ξένοι παίκτες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους, αφού ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών καλύπτει μόνο τους ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης χώρας. Η ανακοίνωση της FIFPro ήρθε να αναδείξει το θέμα προκειμένου να δοθεί λύση και για παίκτες λιγότερο γνωστούς από μεγάλα ονόματα, όπως ο Οσκαρ, ο Κάρλος Τέβες, ο Χουλκ ή ο Εζεκιέλ Λαβέτσι.