Ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί την παραμονή του Λάζαρου Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Ο Σπανούλης χρειάζεται βοήθειες από τους συμπαίκτες του Ο ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση για τον Πέλκα Έλληνας νικητής στον πιο...κρύο Μαραθώνιο του κόσμου!

7 Ιουλ 2017

Κοντά σε δυο επιθετικούς ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κινείται  για να ολοκληρώσει τις επόμενες μεταγραφές του Παναθηναϊκού με στόχο να είναι εύστοχες οι κινήσεις και να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα. Αυτή την στιγμή δύο μεταγραφές φαίνεται να είναι πιο προχωρημένες. Η μία αφορά την θέση του περιφερειακού επιθετικού, που θα παίζει είτε δίπλα στον βασικό φορ, είτε λίγο πιο πίσω εκεί, που έπαιζε ο Κλωναρίδης. Υπάρχει συγκεκριμένος στόχος, που καλύπτει τα θέλω του προπονητή του Παναθηναϊκού γίνονται διαπραγματεύσεις και με τον ίδιο και με την ομάδα του και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
Αν έρθει ο συγκεκριμένος παίκτης, μπορεί σε κάποια ματς αν χρειαστεί να παίξει και φορ, αλλά η βασική του θέση είναι περιφερειακός επιθετικός. Γρήγορος και σκόρερ. Η δεύτερη μεταγραφή, που φαίνεται να είναι προχωρημένη αφορά τον ακραίο, που θα έρθει σαν εναλλακτική λύση και όχι σαν βασικός στην θέση του Εμποκού. Παίκτης ακραίος, που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά , όπως ο Εμποκού δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.
Πηγή: leoforos.gr