Στο ρελαντί το Βέλγιο 'καθάρισε' τον Παναμά Το VAR έδωσε τη νίκη στη Σουηδία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

7 Ιουλ 2017

"Στέγνωσε" ο Βρέντζος, στον "αέρα" ο Εργοτέλης

Η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της τετάρτης (5/7) στο Μαρτινέγκο δεν είχε ευνοηκά μηνύματα για το μέλλον του Εργοτέλη. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βρέντζος επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι οι επαφές που είχε για να βρει «συμπαίκτες» για την ΠΑΕ οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και υπάρχει μόνο ένα ενδιαφέρον από το εξωτερικό στο οποίο δίνει πιθανότητες 10% για να προχωρήσει. Ξεκαθάρισε ότι έχει δώσει πολλά χρήματα για τον Εργοτέλη και δεν μπορεί να μπει ξανά μπροστάρης, κάτι που θα κάνει μόνο αν βρεθεί νέος επενδυτής και του το ζητήσει ο ίδιος.
Αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο σύλλογο. Όπως ειπώθηκε μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του Εργοτέλη, καθώς με τα σημερινά δεδομένα είναι δύσκολο να παίξει η ομάδα ακόμα και στην Γ' Εθνική και οδεύει στο τοπικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δεδομένα η... μπάλα παίρνει και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Την πιο σημαντική «σημείωση» έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρώην παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος είπε ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν τι Εργοτέλη θέλουν και τόνισε ότι με σωστή δουλειά και οργάνωση στις υποδομές, ο Εργοτέλης μπορεί σύντομα να αγωνιστεί και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 14 Ιουλίου αναμένεται να γίνει εκ νέου συνέλευση στο Μαρτινέγκο όπου και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.