Πρόκριση με 'σβηστές μηχανές' για την Ουρουγουάη Ο Ρονάλντο 'ξελάσπωσε' την Πορτογαλία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

22 Ιουλ 2017

Ερωτηματικά για τα "κοψίματα" του Στανόγεβιτς

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς άφησε εκτός λίστας για τους αγώνες με την Ολυμπίκ Ντόνετσκ, τέσσερις ποδοσφαιριστές, Ζάιρο, Κωνσταντινίδη, Κοροβέση, Λημνιό, οι οποίοι ξεκάθαρα δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Για τους τέσσερις «κομμένους» γίνονται συζητήσεις, προκειμένου σύντομα να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες ως δανεικοί ή να μείνουν ελεύθεροι, ωστόσο το θέμα των συμβολαίων και η (οικονομική) κάλυψη του είναι το μεγάλο «αγκάθι».
Αυτό που ακόμη και σήμερα κανείς δεν έχει καταλάβει, είναι οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους ο Στανόγεβιτς δεν έδωσε καθόλου ευκαιρίες στους τρεις ποδοσφαιριστές, με τον ΠΑΟΚ να έχει καταβάλλει πριν τρεις μήνες 800 χιλιάδες ευρώ στον Ατρόμητο για να αποκτήσει τον «κομμένο» Λημνιό.  Πάντως, με την περίπτωση του Ζάιρο δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% αν υπολογίζεται ή όχι και αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Το ότι καταλαμβάνει θέση ξένου αποτελεί ένα μείον στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.