Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

21 Ιουλ 2017

Άνω κάτω ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα λόγω Νεϊμάρ

Ως παραδοχή της Μπαρτσελόνα ότι κάτι τρέχει με τον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν λαμβάνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ακόμη και εκείνα που είναι φίλα προσκείμενα στην καταλανική ομάδα την απόφασή της διοίκησης να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση για μεταγραφική ενίσχυση. Η είδηση αυτή έρχεται αρκετές ώρες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» με τις οποίες απέκλειε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Βραζιλιάνος και να καλυφθεί η ρήτρα των 222 εκατ.
Συγκεκριμένα, διαρρέεται από την Μπαρτσελόνα ότι διακόπτονται όλες οι συζητήσεις που είχε ή θα είχε στις επόμενες ημέρες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Νεϊμάρ. Εκτιμάται ότι σύντομα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και αντίστοιχα θα κινηθεί και η καταλανική ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τότε, θα συνεχίσει τις επαφές που είχε βάσει του πλάνου που είχε, διαφορετικά θα αρχίσει να αναλύει το μεταγραφικό παζάρι για να ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της.