Χάος με τα χρέη του Παναθηναϊκού Δεν του πάνε οι τελικοί του Σφαιρόπουλου Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

2 Ιουλ 2017

Κανένας δεν είναι σίγουρος στον Ολυμπιακό

Όπως έχει φανεί μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό, όλων η θέση βρίσκεται στον… αέρα και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης σε αυτό το πόστο, που να θεωρείται βέβαιο ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας όταν θα τελειώνει το καλοκαίρι! Είναι χαρακτηριστικό ότι πέραν του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος αναζητά εδώ και καιρό ομάδα, αλλά και του Μπρούνο Βιάνα που εμφανώς δεν υπολογίζεται, δεδομένο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τους Ρέτσο και Μποτία και ίσως τελικά να φύγουν για άλλες... πολιτείες.
Παράλληλα, οι νεαροί Ρισβάνης, Νικολάου και Σισέ συνεχίζουν να δίνουν «εξετάσεις» στα μάτια του Χάσι και ίσως να κριθεί σύντομα σκόπιμο να παραχωρηθούν κάποιοι ως δανεικοί σε άλλες ομάδες! Την ίδια ώρα, οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονται να βρίσκονται σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών και έτσι, το υλικό της ομάδας στο κέντρο της άμυνας δεν αποκλείεται σε δύο μήνες από τώρα να είναι κατά πολύ διαφορετικό σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα.
Πηγή: sportdog.gr