Έπαιξε, το ευχαριστήθηκε και τώρα σκέφτεται τον ΠΑΟΚ Ο Πρίγιοβιτς δεν σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ Η Λαμία φέρνει...τίτλους στον ΠΑΟΚ Ο Ουζουνίδης το έχει κάνει και με τον Εργοτέλη Άρσεναλ και Τότεναμ θα...σφαχτούν για τον Μαχρέζ

22 Ιουλ 2017

Ο Ολυμπιακός θα πάει για την νίκη στο Βελιγράδι

Την Τρίτη στις 21:45 διεξάγεται ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League και οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα αναχωρήσουν σε μερικές ημέρες για τη Σερβία, σαφώς και δεν πάνε για τουρισμό εκεί. Αφενός η Παρτιζάν δεν είναι κάποια ομάδα τύπου... από το Λουξεμβούργο και αφετέρου υπάρχουν οι ιδιαιτερότητες λόγω της συμφιλίωσης των οπαδών του Ολυμπιακού με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα και εκείνων της Παρτιζάν με του ΠΑΟΚ.
Ντέρμπι είναι το παιχνίδι, πολύ σημαντικό και πλέον πολλά θα παιχτούν στο πρώτο ματς. Ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη και μόνο αυτή. Ο Μπέσνικ Χάσι σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του ώστε να βάλει ένα ή και περισσότερα γκολ, κάτι που δείχνει πως είναι αποφασισμένος να παρατάξει μια ομάδα που θα πάρει αυτό που θέλει στο Βελιγράδι.
Πηγή: gavros.gr