Πρόκριση με 'σβηστές μηχανές' για την Ουρουγουάη Ο Ρονάλντο 'ξελάσπωσε' την Πορτογαλία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

22 Ιουλ 2017

Ο Ολυμπιακός θα πάει για την νίκη στο Βελιγράδι

Την Τρίτη στις 21:45 διεξάγεται ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League και οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα αναχωρήσουν σε μερικές ημέρες για τη Σερβία, σαφώς και δεν πάνε για τουρισμό εκεί. Αφενός η Παρτιζάν δεν είναι κάποια ομάδα τύπου... από το Λουξεμβούργο και αφετέρου υπάρχουν οι ιδιαιτερότητες λόγω της συμφιλίωσης των οπαδών του Ολυμπιακού με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα και εκείνων της Παρτιζάν με του ΠΑΟΚ.
Ντέρμπι είναι το παιχνίδι, πολύ σημαντικό και πλέον πολλά θα παιχτούν στο πρώτο ματς. Ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη και μόνο αυτή. Ο Μπέσνικ Χάσι σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του ώστε να βάλει ένα ή και περισσότερα γκολ, κάτι που δείχνει πως είναι αποφασισμένος να παρατάξει μια ομάδα που θα πάρει αυτό που θέλει στο Βελιγράδι.
Πηγή: gavros.gr