Η ΑΕΚ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες Ο Ολυμπιακός...έπαθε και έμαθε Ο Παναθηναϊκός θέλει παίκτες που θα 'πονάνε' την ομάδα Ομάδα χωρίς 'σπίτι' η αντίπαλος του ΠΑΟΚ Τσιγγούνηδες και στις μεταγραφές οι Σκωτσέζοι

7 Ιουλ 2017

Ο ΠΑΟΚ προτίμησε τον Ρέι από τον Οτσόα

Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι τελικά ο τερματοφύλακας που παίρνει ο ΠΑΟΚ για βασικό κάτω από τα δοκάρια του, τουλάχιστον μέχρι να αποθεραπευτεί ο Παναγιώτης Γλύκος. Οι συσκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου στις οποίες συμμετείχε και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξαν τελικά στον 26χρονο Αργεντίνο γκολκίπερ, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προχωρήσει την περίπτωση του Γκιγέρμο Οτσόα, με τον οποίο υπήρξαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις.
Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και με τον Ροντρίγκο Ρέι αλλά και με την Γοδόι Κρουζ και ο ύψους 1.90μ τερματοφύλακας αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικέφαλου. Ο Ρέι μέχρι πριν λίγες ημέρες βρισκόταν σε πλήρη αγωνιστική δράση υπερασπιζόμενος την εστία της Γοδόι Κρουζ με την οποία πραγματοποίησε φέτος 66 συμμετοχές. Οι πληροφορίες λένε πως ο ΠΑΟΚ έδωσε στην ομάδα του Ρέι 2 εκατ. δολάρια και της έχει παραχωρήσει και 20% ως δικαίωμα μεταπώλησης.