Προς πώληση και ο Κουρμπέλης; Ο Χάσι πρέπει να δώσει κι άλλον χρόνο στον Μπεν  Διακινούσε κοκαϊνη για τα...έξοδα της ομάδας του! 'Όχι στη Τουρκία το EURO 2024' Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

7 Ιουλ 2017

Ο ΠΑΟΚ προτίμησε τον Ρέι από τον Οτσόα

Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι τελικά ο τερματοφύλακας που παίρνει ο ΠΑΟΚ για βασικό κάτω από τα δοκάρια του, τουλάχιστον μέχρι να αποθεραπευτεί ο Παναγιώτης Γλύκος. Οι συσκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου στις οποίες συμμετείχε και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξαν τελικά στον 26χρονο Αργεντίνο γκολκίπερ, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προχωρήσει την περίπτωση του Γκιγέρμο Οτσόα, με τον οποίο υπήρξαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις.
Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και με τον Ροντρίγκο Ρέι αλλά και με την Γοδόι Κρουζ και ο ύψους 1.90μ τερματοφύλακας αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικέφαλου. Ο Ρέι μέχρι πριν λίγες ημέρες βρισκόταν σε πλήρη αγωνιστική δράση υπερασπιζόμενος την εστία της Γοδόι Κρουζ με την οποία πραγματοποίησε φέτος 66 συμμετοχές. Οι πληροφορίες λένε πως ο ΠΑΟΚ έδωσε στην ομάδα του Ρέι 2 εκατ. δολάρια και της έχει παραχωρήσει και 20% ως δικαίωμα μεταπώλησης.