Ο Λεμονής το είπε και το έκανε Ούτε τώρα ήρθε το 'διπλό' για τον Παναθηναϊκό  Τι άλλο να έκανε ο Σιμόες για να νικήσει η ΑΕΚ; Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ Αυτά είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του

24 Ιουλ 2017

Στήνουν πάρτι με...μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μπορεί την Τρίτη η ΑΕΚ να δίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά για την πορεία της στη σεζόν, όμως παράλληλα, στην πρώτη γραμμή είναι και το θέμα του γηπέδου. Εκεί όπου όλα δείχνουν πως ξεκινά μια εβδομάδα ιστορική, με την άδεια και τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα έτοιμοι για να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες τις εργασίες στο οικόπεδο της ομάδας, γιορτάζοντας μάλιστα την ιστορική αυτή μέρα, με ένα μεγάλο… πάρτι.
Παρουσία χιλιάδων φίλων της Ένωσης, που θα κατακλύσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προκειμένου να δοθεί έτσι το σύνθημα για την έναρξη των έργων, τα οποία δεν θα σταματήσουν, μέχρι την ολοκλήρωσή τους και τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς». Τα πάντα για το πρώτο στάδιο των έργων είναι έτοιμα, παράλληλα προχωρά και η υπογειοποίηση και πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο «σπίτι», έχει ξεκινήσει για τα καλά. Με τις επόμενες μέρες, να φέρνουν την ΑΕΚ μπροστά σε ιστορικές στιγμές, που όμοιές τους, δεν θα έχει ζήσει ξανά ο σύλλογος.