Κέρδος για τον ΠΑΟΚ οι Έλληνες παίκτες Ο Ουζουνίδης ψάχνει για σέντερ φορ Στον Ατρόμητο 'κυνηγούν' τον Κάναντι για να ανανεώσει Μόνο με μια σούπερ προσφορά θα φύγει ο Λάζαρος  Ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής για τον Μιραλάς

19 Ιουλ 2017

Στον Παναθηναϊκό "τρέχουν" για τον ακραίο επιθετικό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει να αποκτηθεί άμεσα ένας παίκτης για τα άκρα της μεσοεπιεθτικής γραμμής, καθώς δεν έχει διαθέσιμες λύσεις, εν όψει των προκριματικών του Europa League. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει παραδώσει στη διοίκηση της ομάδας, λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων παικτών για τη συγκεκριμένη θέση και περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι επαφές, προκειμένου να προχωρήσουν οι «πράσινοι» σε μια ακόμα προσθήκη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος του «τριφυλλιού» είναι να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, πριν τη λήξη της προθεσμίας για τη δήλωση των παικτών στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, για τους προκριματικούς αγώνες. Αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι το Σαββατοκύριακο, οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ολοκληρώσει αυτή τη μετεγγραφή.