Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

15 Ιουλ 2017

Ο Μάνταλος θα είναι και πάλι ο...μαέστρος της ΑΕΚ

Η συζήτηση για την θέση του Πέτρου Μάνταλου, άνοιξε και πάλι στην Πολωνία, στο κτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Κυρίως από την στιγμή που λόγω… Κλωναρίδη, ο αρχηγός της Ένωσης έχει μετακομίσει ουκ ολίγες φορές στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όμως η παρουσία του Μάνταλου στο φιλικό με την Μπάνικ, ήταν ίσως η καλύτερη απάντηση, σε όποιες απορίες για τον ρόλο του στη νέα ΑΕΚ. Είτε ως δεύτερος επιθετικός στον άξονα, είτε ως εξτρέμ στα άκρα, ο αρχηγός θα είναι και πάλι ο… μαέστρος της ομάδας.
Ένα γκολ και μια ασίστ έδωσε. Και έκανε σούπερ ματς, παίζοντας επί της ουσίας και τις δυο θέσεις. Άλλωστε ο Χιμένεθ αυτό ακριβώς έχει εκτιμήσει στον Μάνταλο και αυτό περιμένει. Ξέρει πως είναι και ένας μαέστρος και ένα πολυεργαλείο. Γι αυτό άλλωστε και του εμπιστεύεται ίσως τον πιο σύνθετο ρόλο μέσα στην ομάδα. Γι αυτό εξάλλου και στις προπονήσεις, πολλές φορές οι δυο τους είχαν τετ α τετ. Ο Μάνταλος της νέας ΑΕΚ, θα είναι ο παίκτης που έπαιξε στο φιλικό με την Μπάνικ. Αυτός που θα μοιράζει, αλλά και θα σκοράρει.
Πηγή: enwsi.gr