Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

3 Ιουλ 2017

"Ο Ντίντακ θα βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα"

Ο Ντίντακ Βιλά είχε την εντύπωση πως θα ήταν πολύ… εύκολο να εκβιάσει την ΑΕΚ και να ζητήσει την ελευθέρας του για να επιστρέψει στην Ισπανία, παρά το γεγονός πως έχει έναν χρόνο συμβόλαιο με την «Ένωση». Μετά την πρόσφατη επικοινωνία της Εσπανιόλ με την «Ένωση», όπου διαμηνύθηκε στον Μηνά Λυσάνδρου πως η Εσπανιόλ δεν θέλει… μπελάδες και κόντρες με την ΑΕΚ υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζαν πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο, οι Καταλανοί επέστρεψαν με επίσημη πρόταση για την αγορά του Ντίντακ.
Κάπου εκεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επενέβη ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Ο «Τίγρης» ξέκοψε με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο πως ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από την ΑΕΚ με τον τρόπο που επιδιώκει τώρα η Εσπανιόλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Καταλανοί προσέφεραν ποσοστά μεταπώλησης, μπόνους επίτευξης στόχων και άλλες παροχές χωρίς όμως να αντικατοπτρίζουν την πραγματική αξία του παίκτη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όμως δεν μπορεί ν’ αφήσει τον Ντίντακ να φύγει έτσι κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του. Ο παίκτης φέρθηκε ανέντιμα, ενώ γνώριζε πως η ΑΕΚ του είχε συμπεριφερθεί άψογα, ενώ γνώριζε πως ήταν η αρχική συμφωνία, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ ζητούσε την παραμονή του καθώς τον πιστεύει αγωνιστικά. Ο μοναδικός τρόπος για να φύγει ο παίκτης είναι σαφής: Η ΑΕΚ θα πρέπει να ικανοποιηθεί απολύτως οικονομικά, ειδάλλως, όπως ανέφερε στους συνεργάτες του ο «Τίγρης»… «αν δεν ικανοποιηθούν οι όροι μας, προτιμώ να τον έχουμε εδώ και να βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα…».