Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τις...ανάσες του Βιεϊρίνια Δύσκολος ο επαναπατρισμός του Κλάους, αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του Στη Γκενκ το σκέφτονται για τον Ουάρντα Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

24 Ιουλ 2017

Χάλασε η μεταγραφή λόγω...AIDS!

Ο αμφιλεγόμενος ΜπερνάρΤαπί, ο οποίος οδήγησε την Μαρσέιγ στην κατάκτηση του Champions League, αλλά οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για δωροδοκία στο ματς με την Βαλενσιέν, προέβη σε μια απίθανη αποκάλυψη αναφορικά με την απόκτηση του Γκανέζου θρύλου Αμπεντί Πελέ πριν από 30 χρόνια. Ο Ταπί ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίστηκε πως έπεισε τους ανθρώπους της Μονακό που ενδιαφέρθηκαν επίσης για τον Πελέ πως ο τελευταίος ήταν φορέας του AIDS με αποτέλεσμα να μην έχει αντίπαλο για την απόκτηση του.
«Είχα πει στον Πελέ πως όταν φτάσει στο Μονακό για ιατρικές εξετάσεις την στιγμή που θα του ζητήσουν να κάνει τεστ αίματος όπως γινόταν σε όλους τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές να αρνηθεί λέγοντας πως δεν μπορεί να το κάνει. Την ίδια στιγμή είχα συνωμοτήσει με έναν υπάλληλο της Μονακό ζητώντας του να πει πως ο Πελέ είχε AIDS. Έτσι με αυτό τον ωραίο τρόπο κάναμε την δουλειά μας, αφού το πλάνο δούλεψε σωστά. Μας είπαν από την Μονακό πως δεν προχώρησαν στην απόκτηση του Πελέ επειδή ήταν φορέας του AIDS». Την επόμενη μέρα η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Γκανέζου μεσοεπιθετικού. Έξι χρόνια αργότερα ο Πελέ συνετέλεσε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Champions League.