Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

4 Ιουλ 2017

Γιατί δεν αξιοποίησε η ΕΠΟ την επιτυχία του 2004

Συμπληρώνονται σήμερα 13 χρόνια από την μεγαλύτερη διάκριση του ελληνικού ποδοσφαίρου που είναι η κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική Ομάδα. Το Soccerplus, με αφορμή την επέτειο αυτήν, φέρνει στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε τον Αύγουστο του 2004 το τότε μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Γιώργος Λυσαρίδης, προς τον τότε πρόεδρο Β. Γκαγκάτση και τον τότε γενικό γραμματέα Ι. Οικονομίδη, με θέμα τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την ομοσπονδία, ώστε η επιτυχία της Εθνικής να αξιοποιηθεί προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου εν γένει.
Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται και τα «κακώς κείμενα» που περιγράφονται ως προς τη λειτουργία της ομοσπονδίας, παραμένουν και σήμερα τόσο επίκαιρα και δείχνουν γιατί η συγκεκριμένη επιτυχία δεν «πέρασε» στο υπόλοιπο οργανωμένο κομμάτι του ποδοσφαίρου.
Πηγή: soccerplus.gr